ChillChill
Aa
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Aa
ChillChill
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Tražilica
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Prati nas
  • Impressum
© 2023. Quantum media
Kuhanje

Hrvatski začin u jednom od najpoznatijih restorana u New Yorku

Chill native sadržaj
Autor: Chill native sadržaj 2 min
Podijeli
2 min
Screenshot

U poznatom njujorškom restoranu BLT Prime Steakhouse slavni američki chef Cliff Crooks pred kamerama je pripremio nekoliko specijaliteta s Vegetom – najpopularnijim hrvatskim začinom. Reportažu o tome prenijela je emisija Taste of New York koja se emitira na TV kanalu NY1.

Crooks, koji preferira mediteransku hranu, tom je prilikom istaknuo kako Vegeta svojim kolažom sušenog povrća i začinskog bilja svako jelo osvježava okusima i mirisima Mediterana. Dodao je kako je oduševljen svježinom i izbalansiranim sastojcima Vegete koji oplemenjuju okus svakog jela i dodaju mu harmoniju okusa poznatu kao Umami. Vegeta ga je u kratkom vremenu uspjela oduševiti, a smatra da bi svaka američka domaćica u svojoj kuhinji trebala imati ovaj posebni hrvatski začin.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

“Vegeta ne samo da poboljšava okus svakog jela već može ispraviti pogreške prilikom kuhanja. Riječ je o svestranom začinu koji vam može pomoći da poboljšate svoje kulinarske vještine”, zaključio je Crooks.

BTL Prime Steakhouse priprema kvalitetne odreske koji su 100% prirodno uzgojeni i vrlo je popularan u snažnoj konkurenciji gastronomske ponude u New Yorku. Osim u New Yorku, BTL PRIME restorani prisutni su i u drugim američkim gradovima, ali i ostatku svijeta. Vegetu su u pripremi jela počeli koristiti kako bi proširili jelovnik klasične američke kuhinje i oplemenili je s uzbudljivim dodacima globalnog karaktera, javlja Poslovni dnevnik.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

Možda bi vam i ove teme bile zanimljive

Želite li napraviti savršenu francusku salatu, izbjegavajte ovih pet najčešćih pogrešaka

Znate li koji je pravilan način čuvanja maslinovog ulja?

Znate li uopće koliko dana sarma smije stajati, a da bude sigurna za jelo?

Ako pečenom krumpiru dodate ovaj sastojak, ispast će doslovno savršen

Kurkuma, ljuta papričica… otkrivamo koliko su začini štetni ili korisni za vaš organizam

Oznake: kuhinja, vegeta, začin
Izvor / prenosi: Poslovni dnevnik
Chill native sadržaj 14. srpnja 2023. 14. srpnja 2023.
Podijeli ovaj članak
Facebook X Whatsapp Whatsapp Telegram
Podijeli
Ovaj članak kod tebe izaziva
Flertanje0
Ljubav0
Sreću0
Netutralnost0
Pospanost0
Tugu0
Ljutnju0
Ranije objavljeno Više od 350.000 odraslih Hrvata još uvijek živi s roditeljima
Novije objavljeno Google uvodi veliku promjenu kako bi smanjio broj zlonamjernih aplikacija
- OGLAS -
- OGLAS -
ChillChill
SVA PRAVA PRIDRŽANA © 2023. QUANTUM MEDIA • IMPRESSUM • ZAKUP OGLASNOG PROSTORA