ChillChill
Aa
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Aa
ChillChill
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Tražilica
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Prati nas
  • Impressum
© 2023. Quantum media
Kuhanje

Bacate stari kruh? Možda ne bi trebali, a mi vam donosimo izvrstan recept kako ga iskoristiti

Chill native sadržaj
Autor: Chill native sadržaj 1 min
Podijeli
1 min
Shutterstock
Ovo su posebno istaknuti dijelovi priče
SastojciPriprema

Puding od kruha tradicionalno je englesko jelo koje je odlično pripremiti kada se želite malo zasladiti, a nemate puno namirnica kod kuće, ili kada imate previše starog kruha koji je šteta bacati.

Za pripremu vam treba svega pet minuta, ako ne računamo tijek pečenja, ali i s njim je vrlo brzo gotov a može se jesti dok je još topli.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

Super je i kao doručak, a obožavat će ga svi – posebno djeca, piše Večernji.

Sastojci

Stari kruh ili tost, cijeli
250 ml mlijeka
50 g šećera
2 jaja
Vanilin šećer
Cimet
Limunova korica
Grožđice
Komadići bijele ili crne čokolade po želji

Priprema

Upalite pećnicu na 170 °C.

Kruh natrgajte na manje komadiće i stavite ga u posudu za pečenje koju ste prethodno namazali maslacem – super je ako koristite onaj s aromom vanilije.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

U jednoj posudi umutite jaja, šećer, cimet, vanilin šećer, limunovu koricu. Dodajte mlijeko i opet promiješajte. Na kraju dodajte grožđice.

Prelijte smjesu preko kruha i dodajte komadiće čokolade na vrh. Pecite 20-35 minuta, ovisno o jačini pećnice, dok ne dobije zlatno-smeđu boju. Ako ga jedete toplog, uzmite malo sladoleda od vanilije sa strane.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

Možda bi vam i ove teme bile zanimljive

Želite li napraviti savršenu francusku salatu, izbjegavajte ovih pet najčešćih pogrešaka

Znate li koji je pravilan način čuvanja maslinovog ulja?

Znate li uopće koliko dana sarma smije stajati, a da bude sigurna za jelo?

Ako pečenom krumpiru dodate ovaj sastojak, ispast će doslovno savršen

Kurkuma, ljuta papričica… otkrivamo koliko su začini štetni ili korisni za vaš organizam

Oznake: kruh, puding, recept
Izvor / prenosi: Večernji list
Chill native sadržaj 15. srpnja 2023. 15. srpnja 2023.
Podijeli ovaj članak
Facebook X Whatsapp Whatsapp Telegram
Podijeli
Ovaj članak kod tebe izaziva
Flertanje0
Ljubav0
Sreću0
Netutralnost0
Pospanost0
Tugu0
Ljutnju0
Ranije objavljeno Evo koja je prosječna veličina ženskih grudi u Hrvatskoj, a znamo i koju veličinu Hrvati najviše vole
Novije objavljeno Ovi horoskopski znakovi nisu dobar spoj i nikako ne bi trebali biti zajedno
- OGLAS -
- OGLAS -
ChillChill
SVA PRAVA PRIDRŽANA © 2023. QUANTUM MEDIA • IMPRESSUM • ZAKUP OGLASNOG PROSTORA