ChillChill
Aa
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Aa
ChillChill
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Tražilica
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Prati nas
  • Impressum
© 2023. Quantum media
Kuhanje

Donosimo trikove za uvijek savršeno sočna pileća krilca iz pećnice

Chill
Autor: Chill 2 min
Podijeli
2 min
Photo by Karyna Panchenko on Unsplash
Ovo su posebno istaknuti dijelovi priče
SastojciPriprema

Kako biste svaki put uspjeli ispeći sočna krilca, primijenite jednostavni trik

Ako želite da vaša pileća krilca budu mekana i ukusna, isprobajte ovaj jednostavni trik koji će osigurati savršen rezultat svaki put.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

Tajna je u preljevu od kiselog vrhnja, majoneze i začina koji će vaša krilca pretvoriti u pravu poslasticu.

Evo što vam je potrebno za pripremu ovog jednostavnog, ali ukusnog jela:

Sastojci

  • Šest komada pilećih krilaca
  • 240 grama kiselog vrhnja
  • 70 grama majoneze
  • 60 grama naribanog parmezana
  • žlica bijelog luka u prahu
  • žlica slatke paprike u prahu
  • pola žličice luka u prahu
  • pola žličice kajenskog papra
  • biljno ulje za pečenje
  • sol (po želji)
  • začinsko bilje (po želji)

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva Celzijusa.

Utrljajte sol s obje strane pilećih krilaca kako biste ih začinili po vašem ukusu.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

U zdjeli pomiješajte kiselo vrhnje, majonezu, naribani parmezan i sve začine: bijeli luk u prahu, slatku papriku u prahu, luk u prahu i kajenski papar. Dobro promiješajte kako biste dobili homogenu smjesu.

Namastite tepsiju za pečenje i stavite krilca u nju.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

Prelijte pileća krilca pripremljenom smjesom od kiselog vrhnja, majoneze i začina, ravnomjerno ih prekrijte.

Pecite krilca u zagrijanoj pećnici oko pola sata ili dok ne postanu zlatno smeđa i hrskava.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

Poslužite ih uz omiljeni prilog, salatu ili umak po želji.

S ovim jednostavnim trikom, vaša pileća krilca bit će mekana i sočna, a okus će oduševiti sve vaše ukućane i goste. Uživajte u ovom jednostavnom, ali neodoljivom jelu koje će postati omiljeni recept u vašoj kuhinji. Prijatno!

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

Možda bi vam i ove teme bile zanimljive

Želite li napraviti savršenu francusku salatu, izbjegavajte ovih pet najčešćih pogrešaka

Znate li koji je pravilan način čuvanja maslinovog ulja?

Znate li uopće koliko dana sarma smije stajati, a da bude sigurna za jelo?

Ako pečenom krumpiru dodate ovaj sastojak, ispast će doslovno savršen

Kurkuma, ljuta papričica… otkrivamo koliko su začini štetni ili korisni za vaš organizam

Oznake: krilca, piletina
Chill 4. kolovoza 2023. 4. kolovoza 2023.
Podijeli ovaj članak
Facebook X Whatsapp Whatsapp Telegram
Podijeli
Ovaj članak kod tebe izaziva
Flertanje0
Ljubav0
Sreću0
Netutralnost0
Pospanost0
Tugu0
Ljutnju0
Ranije objavljeno Aplikacija predviđa moždani udar pomoću tehnologije i umjetne inteligencije
Novije objavljeno Ako ne pijete jogurt svaki dan, nakon ovog teksta sigurno ćete početi
- OGLAS -
- OGLAS -
ChillChill
SVA PRAVA PRIDRŽANA © 2023. QUANTUM MEDIA • IMPRESSUM • ZAKUP OGLASNOG PROSTORA