Kako biste svaki put uspjeli ispeći sočna krilca, primijenite jednostavni trik
Ako želite da vaša pileća krilca budu mekana i ukusna, isprobajte ovaj jednostavni trik koji će osigurati savršen rezultat svaki put.
- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -
Tajna je u preljevu od kiselog vrhnja, majoneze i začina koji će vaša krilca pretvoriti u pravu poslasticu.
Evo što vam je potrebno za pripremu ovog jednostavnog, ali ukusnog jela:
Sastojci
- Šest komada pilećih krilaca
- 240 grama kiselog vrhnja
- 70 grama majoneze
- 60 grama naribanog parmezana
- žlica bijelog luka u prahu
- žlica slatke paprike u prahu
- pola žličice luka u prahu
- pola žličice kajenskog papra
- biljno ulje za pečenje
- sol (po želji)
- začinsko bilje (po želji)
Priprema
Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva Celzijusa.
Utrljajte sol s obje strane pilećih krilaca kako biste ih začinili po vašem ukusu.
- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -
U zdjeli pomiješajte kiselo vrhnje, majonezu, naribani parmezan i sve začine: bijeli luk u prahu, slatku papriku u prahu, luk u prahu i kajenski papar. Dobro promiješajte kako biste dobili homogenu smjesu.
Namastite tepsiju za pečenje i stavite krilca u nju.
- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -
Prelijte pileća krilca pripremljenom smjesom od kiselog vrhnja, majoneze i začina, ravnomjerno ih prekrijte.
Pecite krilca u zagrijanoj pećnici oko pola sata ili dok ne postanu zlatno smeđa i hrskava.
- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -
Poslužite ih uz omiljeni prilog, salatu ili umak po želji.
S ovim jednostavnim trikom, vaša pileća krilca bit će mekana i sočna, a okus će oduševiti sve vaše ukućane i goste. Uživajte u ovom jednostavnom, ali neodoljivom jelu koje će postati omiljeni recept u vašoj kuhinji. Prijatno!