Otkrivamo što izluđuje koji horoskopski znak; Bika promjene rutine, Djevicu nered, a Škorpiona prevara

Iako svatko ima svoj prag tolerancije, astrologija nudi zanimljiv uvid u to što pojedine znakove Zodijaka može najviše izbaciti iz takta. U nastavku otkrivamo što najviše živcira svakog od njih. Ovan Za temperamentne Ovnove sve što zahtijeva strpljenje prava je noćna mora. Čekanje – bilo u redovima, odgovora na poruku nakon svađe ili odluke o promaknuću – za njih je

Chill Chill

Lajmska bolest prijeti sve više, no istraživanja otkrivaju nove mogućnosti liječenja

Sezona krpelja ponovno je tu, a time i prijetnja od lajmske bolesti, čiji broj slučajeva raste, a klimatske promjene samo potiču aktivnost krpelja. No, dva nova istraživanja donose nove mogućnosti liječenja. Istraživači su identificirali nove strategije koje bi mogle olakšati rano zaustavljanje infekcije i smanjiti rizik od razvoja dugoročnih komplikacija, poput lajmskog artritisa. Evo što trebate znati. Očekuje se porast slučajeva lajmske bolesti

Chill Chill

Znanstvenici ponovno upozoravaju: Ovo je prijetnja koju ne vidimo, a svakodnevno unosimo!

Sitne plastične čestice manje od 5 milimetara, ili mikroplastika, postaju sve veći zdravstveni problem. Te čestice potiču iz različitih svakodnevnih izvora poput odjeće, proizvoda za osobnu higijenu i kuhinjskih pribora. Zbog svoje otpornosti, mikroplastika traje u okolišu, a brojne studije sada pokazuju da se nalazi čak i u ljudskim tijelima. Nedavni analiza dosadašnjih znanstvenih radova naglašava vodu kao značajan izvor izloženosti

Chill Chill
- Sponsored -
Ad imageAd image

Editor's Pick

Weather
8°C
London
oblačno
9° _ 8°
88%
3 km/h
Pet
17 °C
Sub
20 °C
Ned
23 °C
Pon
22 °C
Uto
20 °C

Follow US

Discover Categories

Ako imate ovu krvnu grupu, veća je šansa da obolite od raka

Istraživanja sugeriraju da osobe s krvnim grupama A, B ili AB mogu imati značajno veći rizik od razvoja određenih vrsta raka u

Chill Chill

Emilija Kokić emotivnom objavom čestitala suprugu rođendan

Pjevačica Emilija Kokić, poznata po osvojenoj Euroviziji 1989., posvetila je suprugu Miljenku Kokotu dirljivu objavu povodom njegovog 59. rođendana. Na

Chill Chill

Sezona je šparoga, donosimo čak šest razloga zašto bi ih trebali jesti

Šparoge spadaju u najkvalitetnije povrće zbog uvjerljivo jakih prehrambenih vrijednosti i hvalevrijedne ljekovitosti koje ove zelene mesnate stapke imaju na

Chill Chill

Imate li problema s anksioznošću? Evo što nikako ne smijete raditi nakon 19 sati

Kasni su sati, a umjesto da se opustite i pripremite za san, neprestano pregledavate telefon, odgovarate na poruke i ponovno

Chill Chill

Evo zašto neka vina uzrokuju glavobolje, a neka ne

Jedno od važnijih pitanja u vrijeme blagdana je što i kako piti a da sljedeće jutro ne provedemo u liječenju

Chill Chill

SKRAĆUJU ŽIVOT Evo koliko manje živite zbog svake popušene cigarete

Pušače se upozorava da u novoj godini odustanu od svoje navike jer je posljednje istraživanje pokazalo da muškarci sa svakom

Chill Chill

Čaša ove tekućine dnevno smanjuje rizik od raka crijeva za gotovo petinu

Konzumiranje čaše mlijeka dnevno smanjuje rizik od razvoja raka crijeva za gotovo petinu, pokazala je dosad najveća provedena studija ovog tipa.

Chill Chill

Znate li koji je pravilan način čuvanja maslinovog ulja?

Stručnjaci s britanskog sajta Which? upozorili su da način na koji pohranjujete maslinovo ulje može značajno utjecati na okus i

Chill Chill
Create an Amazing Newspaper
Discover thousands of options, easy to customize layouts, one-click to import demo and much more.

Sponsored Content

Global Coronavirus Cases

Confirmed

0

Death

0

More Information: Covid-19 Statistics

Savršen za vikend: Isprobajte ovaj Nutella cheesecake za koji vam ne treba pećnica

Nutella cheesecake spaja najbolje iz oba svijeta – slatku čokoladu i osvježavajući sir. Dolaze vam gosti za vikend, a vi ne znate što pripremati? Donosimo vam  recept za najukusniju kombinaciju za koju vam ne treba pećnica. Nutella cheesecake spaja najbolje iz oba svijeta – slatku čokoladu i osvježavajući sir. Ovaj kolač, The Cooking Foodia, savršen je desert za tople dane koji su pred nama, a vaši će gosti sigurno tražiti komad više, piše Večernji. Sastojci 280 grama čokoladnih keksi (može i običnih) 100 grama maslaca 300 grama krem sira 85 grama šećera u prahu 180 grama Nutelle 1 žličica ekstrakta vanilije 1 žlica kakao praha Za glazuru 30 grama vrhnja za šlag 200 grama Nutelle Upute za pripremu 1. Sameljite kekse dok ne dobijete smjesu sitnih komadića. 2. Otopite maslac i prelijte ga preko keksi. Još jednom sve zajedno sameljite. 3. Smjesu stavite u kalup za torte i utisnite žlicom ili prstima. Ostavite u frižideru dok pripremate kremu. 4. U posudu stavite krem sir i šećer u prahu te miksajte dok ne dobijete glatku smjesu. 5. Dodajte Nutellu u smjesu i nastavite s miksanjem dok se sve ne sjedini.

Chill native sadržaj Chill native sadržaj