Ostavljate li pećnicu otvorenu nakon pečenja? Stručnjaci kažu da to može biti opasno
Mnogi rade istu grešku nakon pečenja u pećnici, a stručnjaci upozoravaju na…
Kurkuma, ljuta papričica… otkrivamo koliko su začini štetni ili korisni za vaš organizam
Često se tvrdi da čili, kurkuma i drugi začini imaju zdravstvene prednosti…
Kuhanje na plin može biti opasno i štetno. Evo što o tome kaže znanost i kako se zaštititi?
Mnogima je kuhanje na plin tradicija, no sve više istraživanja otkriva kako…
Vidjeli ste nešto bijelo kako izlazi iz piletine nakon kuhanja? Evo što je to zapravo i smijete li to jesti
Ako redovito pripremate piletinu, nema sumnje da ste se susreli s "bijelom…
Ako doma imate biljke, nikako ne bacajte vodu u kojoj ste kuhali jaja
Jeste li znali da voda u kojoj su se kuhala jaja može…
Želite li uštedjeti i do 25 posto na računima za struju, uz ovaj trik to ćete i moći
Pećnica je nezamjenjiva kada je u pitanju priprema ukusnih jela, a korištenje…
Evo kako očistiti donju stranu tave tako da konačno zablista kao nova
Svaka domaćica zna koliko mukotrpan zadatak može biti čišćenje veoma zagorjele tave.…
Kažu da zaprška s brašnom nije zdrava, a mi vam donosimo super zamjenu za nju
Gotovo svaka osoba koja kuha, trudi se pronaći najbolji način za zgušnjavanje umaka.…
Znate li koja je prava strana aluminijske folije, ona sjajna ili ona matirana?
Aluminijsku foliju koristimo u kući svaki dan. Njena glavna karakteristika je da…
Ako vaši ukućani obožavaju pomfrit, evo kako uz dodatak soka možete napraviti najhrskaviji ikada
Pomfrit je jedno od omiljenih jela kod nas, posebno kada se konzumira…