Vidjeli ste nešto bijelo kako izlazi iz piletine nakon kuhanja? Evo što je to zapravo i smijete li to jesti
Ako redovito pripremate piletinu, nema sumnje da ste se susreli s "bijelom…
Ako doma imate biljke, nikako ne bacajte vodu u kojoj ste kuhali jaja
Jeste li znali da voda u kojoj su se kuhala jaja može…
Želite li uštedjeti i do 25 posto na računima za struju, uz ovaj trik to ćete i moći
Pećnica je nezamjenjiva kada je u pitanju priprema ukusnih jela, a korištenje…
Evo kako očistiti donju stranu tave tako da konačno zablista kao nova
Svaka domaćica zna koliko mukotrpan zadatak može biti čišćenje veoma zagorjele tave.…
Kažu da zaprška s brašnom nije zdrava, a mi vam donosimo super zamjenu za nju
Gotovo svaka osoba koja kuha, trudi se pronaći najbolji način za zgušnjavanje umaka.…
Znate li koja je prava strana aluminijske folije, ona sjajna ili ona matirana?
Aluminijsku foliju koristimo u kući svaki dan. Njena glavna karakteristika je da…
Ako vaši ukućani obožavaju pomfrit, evo kako uz dodatak soka možete napraviti najhrskaviji ikada
Pomfrit je jedno od omiljenih jela kod nas, posebno kada se konzumira…
Što mislite treba li isprati paštu nakon kuhanja? Poznata talijanka i vrhunski chef ima odgovor
Kuhanje tjestenine trebao bi biti vrlo jednostavan posao, ali nije. Prije ću spraviti ukusnu…
Evo zašto biste češće trebali jesti biljku koju s razlogom zovu kraljicom jeseni – bundevu
Sljedeći put kad budete u trgovini, obavezno uzmite jednu ili dvije bundeve…
Još uvijek tjesteninu kuhate u običnoj vodi? Evo zašto je to greška i kako je popraviti…
Tjestenina je odavno osvojila svijet, ukusna je, raznovrsna i prije svega spasitelj…