Poznata kuharica Dalia Carrizales Clark odlučila je podijeliti svoj praktičan trik koji će vam olakšati guljenje jaja, bez obzira na njihovu teksturu. Ovaj jednostavan način oduševio je mnoge i ubrzao svakodnevnu pripremu hrane.
Dalia, ljubiteljica hrane iz Amerike, poznata je po svojim jednostavnim i zdravim receptima. Nedavno je bila preplavljena pitanjima gledatelja o guljenju tvrdo kuhanih jaja pa je odlučila podijeliti svoj trik s javnošću.
- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -
Njen način guljenja jaja je brz i učinkovit. U videu koji je objavila, postupak je jednostavan – stavlja kuhano jaje na kuhinjsku ploču te ga lagano lupka po vrhu i dnu. Nakon toga, jaje kotrlja pod laganim pritiskom što uzrokuje da ljuska popuca. Zatim, s lakoćom oguli jaje.
“Dali Carrizales Clark je ljubiteljica hrane koja zna trikove! Ona je jednostavno oduševljena ovom tehnikom guljenja jaja koju je podijelila s nama”, ističe kuharica.
Jedna od ključnih stvari koje Dalia naglašava jest važnost “ledene kupke” za jaja. Vrijeme kuhanja nije toliko bitno, ali nakon kuhanja jaje je potrebno odmah staviti u ledenu vodu. Ovaj korak će olakšati guljenje i osigurati glatku teksturu jajeta.
Otkriće ovog jednostavnog trika razveselilo je mnoge, a Dalia je uvjerena da je njezina metoda najbolja kad je riječ o kuhanju jaja. “Ovaj trik upali svaki put!”, dodaje kuharica.
- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -
Ako želite ubrzati proces kuhanja jaja i olakšati si pripremu hrane, isprobajte ovu jednostavnu tehniku koju preporučuje Dalia Carrizales Clark – i uživajte u savršeno oljuštenim jajima!
- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -