ChillChill
Aa
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Aa
ChillChill
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Tražilica
  • Naslovnica
  • Lijepe priče
  • Lifestyle
  • Showtime
  • Zdravlje
  • Ljepota
  • Sci-Tech
  • Biznis
  • Znanost
  • Kuhanje
Prati nas
  • Impressum
© 2023. Quantum media
Kuhanje

Kažu da zaprška s brašnom nije zdrava, a mi vam donosimo super zamjenu za nju

Chill
Autor: Chill 2 min
Podijeli
2 min
Freepik
Ovo su posebno istaknuti dijelovi priče
Pasirano povrćeKrumpirov škrobAru prah

Gotovo svaka osoba koja kuha, trudi se pronaći najbolji način za zgušnjavanje umaka. Ponekad ne ide sve kako bismo htjeli pa se umaci nikako ne mogu zgusnuti.

Nemate vremena za kuhanje? Nema problema. Uzmite pjenjaču i slijedite ove savjete s alternativnim sastojcima iz vaše smočnice.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

Postoji mnogo alternativa za brašno koje možete koristiti, samo trebate biti malo kreativni.

Pasirano povrće

Ovaj pametan način zgušnjavanja umaka omogućuje vam da upotrijebite ono što već imate. Ispecite bilo koju vrstu krumpira, napravite pire u blenderu ili procesoru hrane i umiješajte u umak dok se potpuno ne sjedini.

Zapamtite da povrće ima svoje jedinstvene okuse, tako da ćete promijeniti okus svoje temeljne baze bilo kojim povrćem koje odlučite dodati.

Krumpirov škrob

Za ovaj zgušnjivač umaka bez glutena potrebna je jedna žlica škroba pomiješana s dvije žlice vode kako bi se dobila kaša. Umutite ga ili umiješajte u jednu šalicu vruće tekućine, neprestano miješajući dok se umak ne zgusne.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

Aru prah

Ovaj prah je odlična prirodna zamjena za one kojima je potreban zgušnjivač umaka bez glutena. Kao i kod upotrebe kukuruznog škroba ili brašna za zgušnjavanje umaka, napravite kašu od praha miješajući dvije do tri žlice s jednakom količinom vode.

Dodajte prah u jednu šalicu vruće tekućine pjenjačom i miješajte dok se ne sjedini te dok se umak ne zgusne, prenosi Net.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -

Možda bi vam i ove teme bile zanimljive

Otkrivamo što izluđuje koji horoskopski znak; Bika promjene rutine, Djevicu nered, a Škorpiona prevara

Lajmska bolest prijeti sve više, no istraživanja otkrivaju nove mogućnosti liječenja

Znanstvenici ponovno upozoravaju: Ovo je prijetnja koju ne vidimo, a svakodnevno unosimo!

Odzvonilo plombama i implantatima; Novo otkriće zauvijek će promijeniti stomatologiju!

Želite li napraviti savršenu francusku salatu, izbjegavajte ovih pet najčešćih pogrešaka

Oznake: hrana, kuhanje, zaprška
Chill 23. svibnja 2024. 23. svibnja 2024.
Podijeli ovaj članak
Facebook X Whatsapp Whatsapp Telegram
Podijeli
Ovaj članak kod tebe izaziva
Flertanje0
Ljubav0
Sreću0
Netutralnost0
Pospanost0
Tugu0
Ljutnju0
Ranije objavljeno Znate li koja je prava strana aluminijske folije, ona sjajna ili ona matirana?
Novije objavljeno Imate li problem s bubama i insektima u kući? Uz pomoć ovog suhog lišća rješit ćete ih se odmah!
- OGLAS -
- OGLAS -
ChillChill
SVA PRAVA PRIDRŽANA © 2023. QUANTUM MEDIA • IMPRESSUM • ZAKUP OGLASNOG PROSTORA