Konačno imamo odgovor na pitanje treba li prije pečenja hrane najprije zagrijati pećnicu
Sigurno ste u mnogim receptima pročitali da prije nego što počnete peći…
Koristite li drvenu ili plastičnu kuhaču? Mi donosimo odgovor koja je bolja i zašto je tako
Drvene žlice i posuđe postoje oduvijek, no u zadnje vrijeme čini se…
Liječnica otkrila koju vrstu kuhinjske tave nikada ne bi koristila, moguće je da je imate i vi u kuhinji
Upozorenje stiže iz medicinskog svijeta: dr. Poonam Desai iz SAD-a ističe opasnosti…
Poznata kuharica otkrila kako oljuštiti jaje u jednom potezu, pratitelji oduševljenji
Poznata kuharica Dalia Carrizales Clark odlučila je podijeliti svoj praktičan trik koji…
Otkrijte koje su razlike između crvene, žute i narančaste paprike
Paprika je neizostavan dio ljetnih salata, sendviča i priloga, te je upravo…
Iskoristite vodu od kuhanja jaja kao prirodno gnojivo za vaše biljke!
Voda nakon kuhanja jaja je prirodno gnojivo za vaše biljke te je…
Isprobajte ovaj trik za savršeno pečen krumpir i finu hrskavu koricu za prste polizati
Ako vam krumpir ispadne suh i bezukusan, probajte napraviti ovo prije pečenja…
Ulje na kojem ste pržili hranu, moguće je iskoristiti ponovo, a evo i kako
Ulje je neophodna namirnica u kuhinji, no nažalost, njegova cijena baš i…