Što mislite treba li isprati paštu nakon kuhanja? Poznata talijanka i vrhunski chef ima odgovor
Kuhanje tjestenine trebao bi biti vrlo jednostavan posao, ali nije. Prije ću spraviti ukusnu…
Evo zašto biste češće trebali jesti biljku koju s razlogom zovu kraljicom jeseni – bundevu
Sljedeći put kad budete u trgovini, obavezno uzmite jednu ili dvije bundeve…
Još uvijek tjesteninu kuhate u običnoj vodi? Evo zašto je to greška i kako je popraviti…
Tjestenina je odavno osvojila svijet, ukusna je, raznovrsna i prije svega spasitelj…
Konačno imamo odgovor na pitanje treba li prije pečenja hrane najprije zagrijati pećnicu
Sigurno ste u mnogim receptima pročitali da prije nego što počnete peći…
Koristite li drvenu ili plastičnu kuhaču? Mi donosimo odgovor koja je bolja i zašto je tako
Drvene žlice i posuđe postoje oduvijek, no u zadnje vrijeme čini se…
Liječnica otkrila koju vrstu kuhinjske tave nikada ne bi koristila, moguće je da je imate i vi u kuhinji
Upozorenje stiže iz medicinskog svijeta: dr. Poonam Desai iz SAD-a ističe opasnosti…
Poznata kuharica otkrila kako oljuštiti jaje u jednom potezu, pratitelji oduševljenji
Poznata kuharica Dalia Carrizales Clark odlučila je podijeliti svoj praktičan trik koji…
Otkrijte koje su razlike između crvene, žute i narančaste paprike
Paprika je neizostavan dio ljetnih salata, sendviča i priloga, te je upravo…
Iskoristite vodu od kuhanja jaja kao prirodno gnojivo za vaše biljke!
Voda nakon kuhanja jaja je prirodno gnojivo za vaše biljke te je…
Isprobajte ovaj trik za savršeno pečen krumpir i finu hrskavu koricu za prste polizati
Ako vam krumpir ispadne suh i bezukusan, probajte napraviti ovo prije pečenja…